Selitykset

Shiron kuolema:
Aivan Hopeanuolen alusta on leikattu kohtaus, jossa esitellään myös Hopeanuolen isoisä (Rikin isä), Shiro, ja se, kuinka Akakabuto menetti oikean silmänsä, Gohee vasemman korvansa ja Shiro henkensä.

Wilson yrittää tappaa viattoman Kōga-pennun:
Wilsonin syy kostaa Kōgille, juontaa menneisyyteen:
Kōgat tappoivat Wilsonin perheen. Londo (Wilsonin pentu) kuoli heti, mutta Leen (vaimon) Kōgat ottivat mukaansa. Myöhemmin Wilson löytää Leen luut ja turkin.

Kurojaki haluaa kostaa Hopeanuolelle:
Kōga-koirien johtajalla, Kurojakilla on Benin joukkojen saapuessa heidän alueelleen vielä molemmat silmät tallella, mutta Hopeanuolen pelastaessa Punasilmän Kōgien kynsistä, iskee tämä Kurojakin oikeaan silmään sirpin ja koira menettää näkönsä siitä silmästä. Tämän takia Kurojaki haluaakin tappaa Hopeanuolen itse.

Jinnain, Kirikazen ja Madaran kuolema:
Hopeanuolen ja Punasilmän ollessa Jinnain ja Kirikazen kanssa metsässä, hyökkää Madara heidän kimppuunsa.
Jinnai syöksyy puusta alas ja sattuu lentämään suoraan karhun suuhun, josta seurauksena kuolee. Kirikaze hyökkää Madaran kimppuun mutta karhu lyö tätä selkään kuolettavasti. Hopeanuolen ja Punasilmän yhteistyöllä saadaan karhu hengiltä, kun nämä irrottavat puusta suuren oksan ja Hopeanuoli iskee sen Madaran kuonoon, mikä tappaa tämän.

Terryn kuolema:
Terry viittaa 5. joukkueen johtajaan Arpeen. Kisaragin lauma hyökkäsi Terryn joukkojen kimppuun ja ainoana keinona selvitä hengissä Terry liittyi Kisaragin laumaan. Moss tietää Terryn sillä sille kerrottiin joukkueiden johtajien nimet lähtiessään puolustamaan pohjoista aluetta.
Ennenkuin Hopeanuoli ja muut saapuvat Mossin ja Benin avuksi kraatterille, haastaa Terry Kisaragin taisteluun. Kisaragi sokaisee Terryn ja koira ryntää sokeana pensaikkoon jossa Mosa tappaa sen.
Ennen kuolemaansa Terry sanoi Kisaragille että niihin verrattuna jotka vaarantavat henkensä taistellakseen Akakabutoa vastaa hän on pelkkä nolla, jonka Kisaragi sitten muistaa myöhemmin ja päättää liittyä Hopeanuolen ja muiden mukaan.

Great ja Bemu -kohtaus:
Great joutuu eroon Beninstä ja muista ja kohtaa Vemin, bokserin jonka pään päälle on aikoinaan kaatunut happoa.
Bemu testaa Greatin uskollisuutta Suurta johtajaa kohtaan ja laittaa koiran istumaan junaraiteille junan tullessa kohti.
Bemu laumoineen katselee tapahtumia, kun juna lähestyy... silloin Greatin silmät alkavat vuotaa verta hänen tietäessään, ettei hän pääsisi ottamaan osaa Suureen taisteluun Akakabuto-karhua vastaan, ja tämä tekee vaikutuksen Vemiin, joka sitten hyppää raiteille ja pelastaa Greatin.
Tämän jälkeen Bemu liittyy Greatin mukaan.

Hakurōn kohtaaminen:
Hakurō-koiran tapaaminen on jätetty myös näyttämättä. Oikeasti Benin lauma haistaa ilmassa jotain ja Hopeanuoli hyppää puunoksalle tähystämään paremmin, samalla tämä huomaa kuinka suuri koiralauma lähestyy heitä. Hakurō johtaa laumaa ja nauraa ilkeästi. Joukko kuitenkin pysähtyy Benin lauman eteen ja koirat alkavat jutella. Vihdoin Hakurō hyökkää Hopeanuolen kimppuun, mutta tämä väistää hyökkäyksen ja heittää Hakurōn syrjään. Jonkin aikaa koirat juttelevat jostain ja näköjään pääsevät lopulta yhteisymmärrykseen.

Johtajan luokse kokoontuminen:
Monia on myös ihmetyttänyt että eikös koirien pitänyt kokoontua kolmen kuukauden jälkeen johtajan kalliolle, mistä he matkansa aloittivatkin. No niin koirat oikeasti tekivätkin... ne odottivat johtajansa saapumista ja kun tämä vihdoin saapui, puhkesivat koirat itkemään ja jopa Benizakuralla alkoivat jalat heittää ja kyyneleet vieriä.

Johtajan katoaminen:
Tämän jälkeen Riki katoaa, taisteltuaan ensiksi yksisilmäistä karhua vastaan. Riki hyökkää karhun kimppuun ja hienolla valoefektillä viiltää karhun vasemman käpälän hajalle. (verta roiskuu)
Lauma saapuu etsimään Rikiä, mutta silloin pensaikosta hyökkää karhu heidänkin kimppuunsa.

Sniper ja Ben -kohtaus:
Suuren taistelun aikana Sniper yrittää tappaa Benin, hukuttamalla tämän jokeen. Hyena kuitenkin tulee apuun ja saa surmansa Sniperin toimesta. Tällöin Ben saa tilaisuuden ja heittää Sniperin jokeen jonka mukana tämä huuhtoutuu pois.

Benizakuran kuolema:
Benizakuran äkillinen kuolema on hämmästyttänyt.
Sen voisi sanoa alkaneen siitä kun Mosa hyökkää Hopeanuolen joukkojen kimppuun näiden ollessa etsimässä kadonnutta johtajaa ja Hopeanuoli juoksee rikkinäiseen mökkiin, löytäen Benin sieltä. Yhdessä ne sitten sitovat Mosan löytämällään köydellä.
Mosa kuitenkin pääsee irti ja silloin Benizakura ilmestyy ja nappaa köydestä, vetäen karhun veden alle. Veden pohjassa Benizakura sitoo köyden puun runkoon, mutta samalla karhu jatkaa riuhtomistaan ja koiran jalka jää puunrungon ja köyden väliin puristuksiin. Hopeanuoli yrittää pelastaa Benizakuran, mutta Beniza tietää ettei aikaa ole tarpeeksi, sillä tältä on loppumassa happi. Niinpä Benizakura potkaisee Hopeanuolen takaisin pintaan.
Lauma tuijottaa kauhuissaan kohtaa johon Benizakura oli sukeltanut ja tämä saattoi nähdä Benin, Hopeanuolen ja muiden kauhistuneet kasvot veden läpi, tukehtuessaan lopulta.

Akatoran kuolema:
Akatora kuolee Suuressa taistelussa, minkä huomaa myös siitä että vain Kurotora ja Chutora näkyvät elossa.
Akakabuto vahingoittaa Beniä ja silloin Akatora rientää apuun. Se syöksyy karhun kimppuun, mutta Akakabuto lävistää tämän rintakehän kynnellään.
Viimeisillä voimillaan Akatora pääsee kuitenkin irti karhun "otteesta" ja sokeuttaa Akakabuton vasemman silmän.
Akatora tippuu maahan ja kuolee, jonka jälkeen koirat hyökkäävät raivoissaan Akakabuton kimppuun.

Rikin kuolema:
Goheen ammuttua Akakabutoa Suuren taistelun päätteeksi, tämä halaa Rikiä ja Hopeanuolta, mutta juuri silloin nouseekin Akakabuto takaisin jaloilleen ja iskee Goheeta päähän. Riki hyökkää Akakabuton kimppuun ja Akakabuto iskee myös Rikiä suurella voimalla, joka lennättää tämän lunta pitkin pois. (Hopeanuoli yrittää juosta Rikin luokse) Sokeana raivosta Riki kuitenkin hyökkää uudestaan, mutta se koituu tämän kohtaloksi, kun Akakabuto tunkee molempien käpälöidensä kynnet Rikiin ja puristaa tämän hengiltä.
Samalla Hopeanuoli hyppää ilmaan, heittäen Zetsu Tenrō Battōgan (kuolettavan iskun), repäisten Akakabuton pään irti. Akakabuton verinen ruho kaatuu maahan tämän pään viereen.