Huomio ♥Tekstin on kirjoittanut Hopeanuoli.comin perustaja ja edellinen ylläpitäjä, Mooni.

hopeanuoli.com:sta

hopeanuoli.com on epävirallinen, suomenkielinen, animelle Ginga Nagareboshi Gin omistettu fanisivu.

Sivusto on perustettu alkujaan vuonna 2001 (syksyn alussa), silloin toimi nimellä Hopeanuoli-sivut.
Muutaman kuukauden kuluttua vaihtui jo toinen ulkoasu (2.0), joka oli toimivampi kuin edeltäjänsä mutta yhä edelleen Geocitieksen PageBuilderilla tehty.
2.0 ulkoasun mukana sivut laajenivat, joka kuitenkin aiheutti ongelmia sivujen päivityksessä PageBuilderin ja kohtalaisen huonon palvelimen kanssa. Näin ollen hopeanuoli.com aloitti 14.3.2002 siirtymisensä 3.0 ulkoasuunsa, kokonaan HTML-kielellä tehtynä.
3.0 ulkoasun julkaistiin 27.5.2002 ja sivut saivat myös virallisen nimensä; Unofficial Finnish NG Site sekä domain-osoitteen http://www.hopeanuoli.com
Vaikka sivuja oli helpompi käsitellä framejen avulla, ei tulos kuitenkaan miellyttänyt webmasteria vaan 4.7.2002 siirryttiin jälleen aivan uuteen ulkoasuun (4.0).
Tämä oli kuitenkin rakennettu table-menetelmällä, eli oli uskomattoman vaikea ja raskas työstää jo pelkästään sen takia että ilmaiselle palvelimelle ei millään mahtunut koko sivusto vaan niitä piti olla toistakymmentä joka taas vaikeutti sivujen rakentamista ja uudistamista huomattavasti.
5.0 ulkoasu astui voimaan 9.1.2003 ja osoittautui paljon edeltäjäänsä käytännöllisemmäksi jo pelkästään sivuilla käytettyjen framejen takia. Vaikkakin kahdelle eri resoluutiolle piti tehdä oma ulkoasunsa ja kääntää sivut englanniksi.
Samalla hopeanuoli.com vaihtoi palvelinta (MBnet:iin) ja sai näin 50MB:tä käyttötilaa.
6.0 ulkoasua sivun webmaster alkoi rakentamaan huomattuaan että 5.0 layoutin pääikkuna oli aivan liian pieni kuville ym. (Television asiohjelman nuolien inspiroimana syntyi 6.0 ulkoasun erikoiset nuoletkin, jos olette ihmetelleet mistä ne tulevat ^^')
Ulkoasua alettiin rakentamaan jo helmikuussa, eli ei kauaakaan edellisen vasta astuttua voimaan, ja 6.0 saapui nettiin kaikkein nähtäväksi 24.4.2003.
7.0 (18.11.2003) on todennäköisesti Unofficial Finnish NG Siten viimeinen ulkoasu. Tähän tulokseen päädyin tajutessani ettei aikani yksinkertaisesti riitä sen vaihtelemiseen.
Aivan aluksi aloitin tekemään toisenlaista layta mutta muutin sen myöhemmin (lähinnä sen takia että kyseisellä ulkoasulla sivun latautuminen kesti liian kauan).


Koska hopeanuoli.com on epävirallinen sivusto, ei sen pitämisestä pystyssä saati päivittämisestä makseta webmasterille mitään, vaan jopa webmasterin itse on maksettava domain-nimestä ja sivutilasta.
Sivusto on siis puhtaasti harrastus ja kävijöiden iloksi internetissä.
Sivuilla EI siis rahasteta!

Erityiskiitokset sivuston kehittämisessä auttaneille:
Theo Club.net
Genesis
Getsuei
Slayer
Tiiniuw
KANA
NAL (Akira)