Volume 1

Englanninsetteri on valmiina syöksymään lintujen kimppuun, jotka nokkivat ruokaa maasta. Äkkiä pieni pentu sekoittaa tilanteen, syöksymällä pensaikosta lintuja kohti, mutta kuitenkaan saamatta yhtään niistä kiinni. Englanninsetteri nappaa linnun lennosta ja pieni pentu yrittää varastaa tämän. Huomattuaan kuinka sinnikäs pentu on ja kuultuaan tämän sairaasta äidistä, päättää englanninsetteri antaa linnun pennulle. Englanninsetteri ilmoittaa nimekseen GB, kun pentu kysyy tätä. GB myös varoittaa pentua Nerosta, koirasta joka hallitsee kyseistä reviiriä. Tämän jälkeen GB palaa Neron luokse tyhjin käsin. Tästäkös Nero suuttuu ja lähettää GB:n uudestaan etsimään ruokaa. Ruokaa etsimässä oleva GB törmää uudestaan pentuun ja myös tämän sairaaseen äitiin. Pentu yrittää häätää korppeja pois ja myös GB rientää apuun. Ajettuaan linnut pois, pyyttää pennun äiti GB:tä viemään poikansa Ginin (hopeanuolen) luokse, joka on pennun isä. Gin johtaa Ohu vuoria, jotka sijaitsevat kaukana pohjoisista alpeista, joten GB epäröi pahasti, mutta kun pennun äiti kuolee, ei GB:lle jää muita vaihtoehtoja kun lähteä Ohuun. GB:n mielestä pennulla pitäisi olla nimi, joten tämä nimeää pennun Weediksi. Näin uudet ystävykset lähtevät kohti Ohua. GB pysähtyy kuitenkin hetken päästä, ilmoittaen ettei halua lähteä hyvästelemättä koiraa joka kerran pelasti hänen henkensä. Samalla Sasuke (yksi Neron kätyreistä) saapuu heidän luokseen ja sanoo GB:lle että Nero käski heidän pyydystää pari hanhea maatilalta. GB pitää Sasukea hulluna ja ilmoittaa lähtevänsä pois alpeilta, koska haluaa että hänen omalla elämällään olisi jokin merkitys. Kun kaksikko saapuu Smith enon luokse hyvästelemään tätä, järkyttyy Smith aluksi Weedin yhdennäköisyydestä aiempaan ystäväänsä Giniin (hopeanuoleen). GB:n kuitenkin kysyessä mikä on hätänä, ilmoittaa Smith tehneensä vain erehdyksen...sillä onhan kulunut yli kymmenen vuotta kun hän viimeksi näki entisen ystävänsä. Matkallaan pois Smithin luota, törmäävät koirat jälleen Sasukeen ja suureen Tosa koiraan, joka hyökkää Sasuken kimppuun. Weed ja GB pelastavat Sasuken ja niinpä tämä myös päättää jättää Neron ja etsiä entisen isäntänsä. Weedin ja GB:n ollessa juomassa joessa, he tapaavat hyvin väsyneen ja sairaan kultaisennoutajan, Lennyn. GB jättää Weedin ja Lennyn, ilmoittaen ettei halua itse sairastua. Weed kuitenkin hakee Lennylle syötävää ja päättää auttaa tätä etsimään Mel, Lennyn poika, joka annettiin Lennyn isännän veljelle. Weedin ja Lennyn saapuessa Melin kotiin, he järkyttyvät huomatessaan Melin olevan poissa ja tämän tilalla seisovan siperian huskyn. Naapurin koira Hook kertoo Melin omistajien jättäneen Melin, koska tämä huusi liikaa ja että Mel eläisi nykyään vuorilla. Niinpä Lenny ja Weed suuntaavat kohti vuoria, etsimään Meliä.

*Vuorilla:
Mel palaa juuri kaupungista, hampaissaan koiranruokapakkaus. Hän luovuttaa sen kolmelle koiralle ja koirat alkavat innoissaan ahmia ruokaa, sanoen että huomenna Mel saa taas varastaa heille lisää. Mel kuitenkin kieltäytyy tekemästä tätä ja silloin yksi koirista (Blue) hyökkää Melin kimppuun ja heittää tämän selälleen. Mel pyyttää anteeksi ja lupaa tehdä mitä vain, jos koirat säästävät hänen henkensä. Silloin he huomaavat kahden koiran lähestyvän heitä. Kolme koiraa (Blue, Ned & Bell) lähettävät Melin tekemään selvää heidän reviirilleen tunkeutujista. Samalla Mel huomaa toisen koirista olevan hänen äitinsä. Blue ihmettelee mitä Mel odottaa ja potkaisee hänet alas rinnettä. Nyt myös Lenny ja Weed huomaavat Melin, ja Lenny on helpottunut huomatessaan poikansa elävän. Mel kuitenkin sanoo vihaavansa äitiään ja hyökkää tämän kimppuun, Weed yrittää estää Meliä, mutta Lenny pysäyttää Weedin ja sanoo että riittää kun hän tietää poikansa voivan hyvin. Niinpä he lähtevät pois. Mel jää kuitenkin salaa itkemään äitiään.

*Kaupungissa:
Lenny ja Weed tapaavat jälleen Hookin ja kertovat Melin olevan kunnossa. Hook kuitenkin imettelee eivätkö he usko Melin pelkäävän jengiä jossa hän on mukana. Silloin Lenny ja Weed havahtuvat. Hook kertoo heille kolmesta koirasta (Blue, Ned & Bell) jotka asuvat vuorilla ja värväävät pentuja hankkimaan heille ruokaa kaupungista. Hän sanoo Melin joutuneen mukaan heidän joukkoonsa, eikä tämä enää pääse pois. Hook myös kertoo kuinka hän aikoinaan joutui veljensä Kuron kanssa Bluen, Nedin ja Bellin valtaan. Bluen tapettua Kuro, kun tämä kieltäytyi varastamasta ruokaa kolmikolle, joutui Hook rankkurille ja omaksi onnekseen hänet adoptoitiin eikä tapettu. Weed ja Lenny huolestuvat Melistä ja Weed ilmoittaa lähtevänsä etsimään Meliä...myös Lenny liittyy Weedin seuraan. Koirien mentyä, ilmestyy GB paikalle, moittien Hookia kun antoi sairaan naisen ja pienen pennun lähteä yksin vuorille. Hook selittää olevansa kahlittuna, mutta GB sanoo että tämä voi kyllä päästä irti jos haluaa. GB kehottaa Hookia hankkimaan ainakin 10 muuta koiraa jotta he voisivat kostaa vuorten kolmikolle, ja niinpä GB:kin lähtee vuorille, Hookin jäädessä yrittämään saada itseään vapaaksi remmistä.

*Vuorilla:
GB kohtaa Bluen, Nedin ja Bellin, joutuen piiritetyksi Blue käskee Melin hyökätä GB:n kimppuun ja niinpä Mel ampaisee hyökkäykseen. GB kuitenkin nappaa Meliä kaulasta ja heittää tämän maahan. Lenny ja Weed näkevät tapahtumat ylhäältä kielekkeen laelta ja Weed syöksyy väliin. Weed ja Lenny ihmettelevät Melin käytöstä, samalla kun Blue yrittää usuttaa Meliä käymään tämän äidin kimppuun. Mel on päättänyt ettei halua antaa anteeksi äidilleen, kun tämä jätti hänet yksin. *koirat taistelevat keskenään* GB puuttuu peliin ja sanoo jos kolmikko taistelee heitä vastaan he taistelevat Okuban komentajaa vastaan. GB kehottaa koiria myös lähtemään yhdessä Ohu Utopiaan. Blue kuitenkin väittää GB:tä valehtelijaksi, sanoen ettei mitään Ohu Utopiaa ole olemassakaan ja että on itsekin ollut Ohu taistelija. Silloin GB järkyttyy ja kysyy mitä Ohulle on tapahtumassa. *Blue kertoo kuinka ihmiset tulivat ja ampuivat villikoiria kivääreillään.* GB:n sanoessa että he ovat matkalla Ohuun, tapaamaan Weedin isää Giniä (hopeanuolta), toteaa Blue että Weed tosiaan näyttää Giniltä, muttei kuitenkaan välitä siitä, sillä he ovat nyt Sangan maassa, eivät Ohun, ja Blue hyökkää GB:n kimppuun. *taistelu jatkuu* Vihdoin Blue saa Lennyn hampaisiinsa ja käskee Meliä tappamaan äitinsä. Mel kuitenkin epäröi ja viimehetkellä hyökkääkin Bluen kimppuun. Blue suuttuu tästä kamalsti ja huutaa Melille tappavansa tämän.....juuri silloin joku huutaa ettei Blue tapa Meliä, jos hän tappaa Blue ensin. Kaikki kääntyvät katsomaan kallion kielekkeellä seisovaa Hookia ja ainakin 14:sta koiraa. Hook rynnistää koirien kanssa rinnettä alas, hampaat näkyvillä ja kostoa täynnä........

~~Volume 1 loppu~~