Volume 3

Kultaisennoutajan pentu, Mel taistelee rankkuria vastaan, jolloin Smith rientää apuun ja pelastaa tämän. Koirat juttelevat hetken keskenään ja tulee ilmi että Smith on menossa kohti Ohua.

*Gajyo
Kagetora,Ken ja muut ihmettelvät luolan suu-aukolla, mitä sisällä oikein tapahtuu ja vihdoin päättävät ottaa asiasta selvää...Kagetora edellä. Luolassa Weed tuijotti järkyttyneenä kuinka suuri kokoinen koira söi ihmisen ruumista. Samalla hetkellä Kagetora,Ken,GB ja muu lauma tippuivat samaiseen luolaan, mutta koira, joka kantoi nimeä "Deadly Weapon" ei kuullut heidän tuloaan. Deadly vain kellistyi selälleen ruumiin limaisten sisäelinten päälle ja kiehnäsi siinä. Silloin sen silmät kuitenkin aukesivat ja ne täyttyivät raivolla, nähdessään Weedin ja muut. Koirat säntäsivät hulluina ulos luolasta, Deadlyn heitellessä niitä ympäriinsä. Se sai ajettua Weedin ja GB:n kallion kielekkeelle. Ken ja Kagetora yrittivät estää sitä ja Kagetora hyökkäsi sen kimppuun. Hirviö koira kuitenkin raapaisi Kagetoran oikeaa silmää ja koira lensi kaaressa kohti kuilua. Ken nappasi Kagetoran hännästä kiinni. Kagetora käski Kenin päästää irti...ja sanoi ettei halua apua sen kaltaiselta idiootilta. Ken oli päätänyt ettei päästä Kagetoraa helvettiin yksinään ja piti tämän hännästä kiini, sillä olivathan he olleet pentuina parhaita ystäviä. Yhdessä he suistuivat kuiluun.

Villikoirat hyökkäsivät raivoisina Deadlyn kimppuun, nähtyään pomonsa tippuvan rotkoon. Yksi toisensa jälkeen ne kuitenkin joko tapettiin tai pahasti haavoitettiin. Viimein Deadly kääntyi Weedin ja GB:n puoleen...ei näyttänyt olevan pakotietä minnekään. Silloin metsän reunaan kuitenkin ilmestyi jokin hahmo. Daisuki. Nyt hirviömäinen koira katsoi tästä saatavan hyvän päivällisen ja hyökkäsi Daisukin kimppuun. Se näky herätti Weedissä karhukoiran ja vaikka tämä ei pystynytkään liikkumaan, alkoi Weed ulvomaan kuin vahvistaakseen itseään. Se ei kuitenkaan pysäyttänyt hirviötä vaan tämä hyökkäsi Daisukin kimppuun....mutta... isku osuikin harhaan ja nyt Weedin ulvonta laittoi Deadlyn epäröimään muutaman sekunnin ajan uutta iskua...ja se hetki pelasti Daisukin hengen. Tuolla hetkellä helikopteri lensi matalalta ohitse ja se laittoi Deadlyn pakenemaan takaisin metsään. Daisuki heilutti paitaansa ja kopteri laskeutui poimiakseen hänet mukaan.

*Sekiguchi sairaalassa
Sensei (Hidetoshi) poisti luoteja Weedistä ja he lääkitsivät koiran sekä sitoivat sen haavat, joka teki siitä elävän muumion. Daisuki kertoi myös suuresta koirasta vuorilla ja Sensei sanoi haluavansa tutkia tapausta tarkemmin. Tämän jälkeen Daisuki vei Weedin kotiinsa paranemaan. Matkan varrelaa tämä sai huomata että koira juoksi hänen autonsa perässä...se oli GB. GB ei kuitenkaan halunnut tulla sisälle, vaan se jäi ulos odottamaan. Välistä Daisuki vei sille lihanpalan ja GB tuli viimein siihen tulokseen että ihmisiä on kahdenlaisia.

*Kumini sola
Wilson kertoi Smithille ja Melille Kagetoran katoamisesta. Smith kannusti heitä lähtemään etsimään tätä ja vihdoin sai kuin saikin koirat mukaansa...sanoen näyttävänsä näille kuinka olla oikea koira.

*Vesiputouksen luona
Ken kakistelee vettä ulos keuhkoistaan, kun Kagetora saapuu paikalle. Ken on iloissaan että Kagetora on elossa ja pyytää tältä anteeksi, uskoen Kagetoran ja muiden aiheuttaneen sodan koirien ja ihmisten välillä. Ken, Kagetora ja loput jäljelle jääneet saapuvat piakkoin paikalle jonne koirat ennen kokoontuivat, tappaakseen Akakabooto karhun. Ken ja Kagetora haluavat kostaa kuolleiden ystäviensä puolesta. Ken kertoo kuinka sen aikainen johtaja Riki aikoinan piti kyynelehdittävän puheen siltä samaiselta kalliolta jota he katsovat. Silloin kalliolle ilmestyy jokin hahmo. Smith. Tämä tervehtii koiria ja kysyy kuinka Ben ja Kurotora voivat. Ken ja Kagetora tunnistavat vihdoin Smithin ja alkavat selittämään kuinka Gajyossa on hirviö. Aluksi Smith ei voi uskoa tätä, mutta nähdessään Kenin ja Kagetoran tärisevän kauhusta. Smith kuitenkin selittää ettei Gin olisi niin typerä että tulisi ammutuksi. Ken ja Kagetora myös epäilevät Weedin ja GB:n olevan kuolleita, joka saa Melin kyyneliin. Smith kuitenkin lohduttaa ja sanoo etteivät he voi olla täysin varmoja ovatko nämä kuolleet vai eivät. Ja silloin Smith tajuaa että koira jonka Weed näki kuolevan saattoi olla Tokimune...Ginin sijainen. Muut koirat eivät edes tienneet että heidän johtajallaan oli sijaista ja silloin Smith selittää että harvat tiesivät...ei edes johtaja itse. Idea oli lähtöisin Akamelta (Punasilmältä). Smith jatkaa kuinka he voittivat viimeiset 2 Pyhää sotaa ja Ohusta tuli todellinen "paratiisi". Kunnes ajat muutuivat ja koiria tuli ympäri Japania, toiset liittyäkseen ja toiset haastaakseen. Vihdoin Smith sanoo että kaikki vapaaehtoiset voivat liittyä hänen mukaansa ja lähteä kohtaamaan hirviön.

*Daisukin luona
Kazu ruokkii GB:tä kun Daisuki hoitaa Weediä sisällä talossa. Kun Daisuki käskee Weedin olla murisematta hänelle ja koira lopettaa...alkavat muistot palaamaan Daisukin mieleen, muistot Ginistä (hopeanuolesta) pentuna. Pian Weed ja Daisuki jo löytävät yhteisesymmärryksen ja Weed antaa Daisukin pitää itseään sylissään ja rapsuttaa.

*Pohjoiset alpit
Nero kyyhöttää puun luona lumisateessa, odottamassa joukkojaan, kun kolme koiraa osuvat hänen tielleen, kysymään neuvoa. Gin, John ja Akame. He kertovat etsivänsä naaraskoiraa, joka asuu kyseisillä alpeilla. Silloin Neron joukot saapuvat ja hän kehottaa koiria liittymään omaan joukkoonsa. John suuttu ja käskee Neroa lähtemään. Koirien välille kuitenkin syttyy riita ja kolmikko joutuu jälleen todistamaan ketkä ovat aitoja sotureita.

*Daisukin kotona
GB tiedustelee Weediltä onko kaikki hyvin ja samalla Daisuki saapuu huoneeseen. Hän hoitaa Weedin haavat ja tämän jälkeen Weed alkaa haukkumaan. Koska Daisuki pystyi ymmärtämään Weedin isää hyvin, hän tajuaa myös mikä Weediä vaivaa ja päästää tämän menemään. Weed ja GB katoavat yhdessä yöhön. Ne juoksevat ylös pitkin vuorenrinnettä, kunnes saavuttavat Smithin,Kenin,Kagetoran ja muut. Weed ihmettelee missä Melin äiti on ja Mel kertoo tämän kuolleen pian heidän viime näkemisensä jälkeen. Lenny oli tahtonut Melin saattavan loppuun hänen velkansa Weedille, siitä mitä tämä oli tehnyt aiemmin heidän eteensä. Samassa Smith tuntee vahvan ja tumman auran ympäröivän heidät. Ylös rinteen päälle ilmestyy viisi hahmoa. Smith haluaa näyttää koirille mihin pystyy ja juoksee rinnettä ylös, mutta ylhäällä yksi koirista lyö tämän takaisin alas. Smith tömähtää kovalle maalle. Viisi koiraa rinteen ylhäpäässä selittävät tietävänsä missä villikoirien etsimä hirviö on, ja lisäävät vielä ettei se ole mikään hirviö, vaan geenimanipuloitu koira. Koirat kertovat että heidät on koulutettu tappamaan...he ovat ammattitappajia. Ne myös kertovat jahdanneensa kyseistä koiraa jo neljä vuotta ja eivät salli kulkukoirien estää heidän aikeitaan. Siitäkös Ken suuttuu ja hyökkää koirien kimppuun, huutaen että nämä heidän alueelleen tunkeutuivat. Mutta silloin Kenin ja yhden koirista väliin syöksyy joku....Weed....tämä ottaa hyökkääjä kurkusta kiinni ja paiskaa koiran rinnettä pitkin maahan. Smith pysäyttää tilanteen ja yrittää rauhoittaa kaikkia. Yksi koirista, Jerome, kutsuu juuri murjottua koiraa Hoileriksi ja käskee tämän palata heidän luokseen. Jerome kertoo myös kuinka Deadly murtautui ulos tutkimuslaitoksesta, tappaen monia tiedemiehiä ja vahingoittaen koiria. Siitä lähtien koirat ovat etsinyt Deadlyä, voidakseen suorittaa tehtävänsä loppuun asti. Jerome pyytää saada ottaa Weed mukaansa ja kouluttaa tämä. GB kuitenkin huutaa Jeromelle ettei tämä tiedä kenen poika Weed on ja paljastaa Ginin olevan tämän isä.
Jopa Jerome hätkähtää uutisia ja muistelee kuinka Gin "voitti" yksin (apunaan vain Tesshin) Damonin ja tämän 200 soturia, kostaakseen yhden joukkueen jäsenensä kuoleman. Jerome jatkaa Weed suostuttelemista tulemaan mukaansa, mutta kun Weed ei tiedä mitä sanoa säntäävät koirat täyteen juoksuun rinnettä ylös. "Minä menen!" huutaa Weed ja juoksee koirien perään, muiden lähtiessä seuraamaan tätä. Pian koirat saavuttavat suuren rotkon ja Jeromen joukko lentää vauhdilla rotkon ylitse. Weed ja muut koirat jarruttavat kauhuissaan. Jerome kuitenkin jatkaa Weedin kannustamista hyppäämään ja niinpä Weed ottaa vauhtia (kuten isänsäkin aikoinaan) ja ponnistaa rotkon reunalta. Weed hyppäsi kuin hopea nuoli ja laskeutui vauhdilla Jeromen ja muiden keskelle. Smith muistelee kuinka Gin aikoinan teki saman tempun ja sai kaikki haukkomaan henkeään. Weed koettaa saada muutkin hyppäämään, mutta nämä eivät tahdo olla yhtä hulluja. Niinpä Weed on juuri lähdössä Jeromen matkaan, kun kallion kielekkeelle ilmestyy suuri, tumma koira, Deadly. Deadly sanoo Jeromelle että antoi tälle tilaisuuden, mutta nyt ei enää armoa tunne. Ja silloin Weed ryntää täyteen juoksuun kohti Deadlyä--valmiina hyökkäämään.....

~~Volume 3 loppu~~