Volume 5

Weed,Ken,Kagetora ym. Gaiyossa olleet koirat palaavat lauman luokse ja hengissä selvinneet koirat nähdessään lauma ilostuu, mutta Kagetora ja Ken alkavat itkemään ja kertovat muulle laumalle kuin Smithin kävi.
Koirat ovat järkyttyneitä ja myös Weed muistaa kuinka kamalasti Smith murskaantui kivien alle Deadlyn mukana.
Silloin koirat kuitenkin kuulevat kamalaa ärjyntää takaataan ja se kantautuu Gaiyon sisältä..sieltä minne Deadly oli jäänyt. Koirat tuijottavat kauhuissaan kiviryökkiötä ja samalla suuri kivi lentää ilman halki ja lisää kiviä seuraa tämän perässä.
Kolosta erottuu tumma hahmo, tämä on Deadly. Se hyppää ilman halki villikoiralauman eteen. Weed ensimmäisenä hyökkää kohti geenimanipuloitua koiraa ja muu lauma seuraa perässä. Deadly riuhtoo koiria pois kimpustaan ja heittää niitä ilman halki. Ken vuorostaan iskee hampaansa Deadlyn kurkkuun, mutta tulee torjutuksi. Tämä ei koiraa kuitenkaan lannista vaan se hyökkää uudestaan. Kagetora iskeytyy kallion ja Deadlyn väliin puristuksiin eikä saa happea vähään aikaan. Deadly käyttää tilaisuutta hyväkseen ja yrittää hyökätä Kagetoran kimppuun siinä kuitenkaan onnistumatta.
Sivummalla Jerome "joukkoineen" seisoo eikä tee yhtään mitään..
Kunnes.. Deadly valmistautuu uuteen iskuun kohti Kagetoraa, koiran maatessa väsyneenä maassa, jolloin yksi Jeromen mukana olleista koirista (Robato) alkaa puhumaan Jeromelle ja syöksyy itse auttamaan.
Deadly nappaa Kagetoran hampaisiinsa ja riuhtaisee ilmaan, mutta "ammattitappaja" koira hyökkää suuren koiran kaulaan jolloin Deadly päästää irti ja puree kaulassaan roikkuvaa koiraa. Nyt myös toinen (Roka) Jeromen alaisista syöksyy auttamaan ystäväänsä ja lävistää hampaillaan pahasti Deadlyn rintaa.
Deadly päästää irti koirasta ja tämä tippuu pää verisenä maahan.
Deadlyn napatessa kiinni rinnassan roikkuvasta koirasta, syöksyy Weed auttamaan (Ken ja Kagetora katsovat kauhuissaan).
Deadlyn paiskatessa suussaan olevan koiran maahan, kiepahtaa Weed ketterästi ilmassa ja laskeutuu jaloilleen. Deadly puolestaan horjuu loukkaantuneena.
Jälleen yksi ammattitappajista (Hoiler) syöksyy suoraan kohti Deadlyä ja kierii tämän kanssa pitkin maata. Deadlyn ollessa jälleen jaloillaan, mutta pahasti loukkaantuneena juttelevat koirat keskenään ((todennäköisesti aiheesta kuinka koirat ovat kautta aikojen olleet ihmisten ystäviä ja Deadly tappoi monta ihmistä, josta joutuu nyt maksamaan)).
Samantien Deadly nappaa jälleen itseään hetki sitten kurittaneen koiran suuhunsa, pyörittää tätä ilmassa ja paiskaa verisenä maahan. Tällöin jopa Jerome tärisee, mutta uhmaa kuolemaa ja hyökkää hampaat irvessä kohti verta vuotavaa Deadlyä.

***
Hidetoshin luona

Hidetoshi (SenSei) istuu autossa ja polttaa tupakkaa kun Dai-Suke saapuu paikalle jousensa kanssa. Samaisen jousen jonka hän vuosia sitten vaihtoi lumikelkkaan ja jonka kanssa tämä kaatoi karhun ensimmäistä kertaa.

***
vuorilla

Jerome syöksyy kohti Deadlyä mutta silloin Deadly ponnistaa korkealle ilmaan ja laskeutuu suoraan Jeromen taakse ennenkuin koira ehtii tajutakaan.
Jerome kääntyy ja koirat alkavat jälleen jutella laitoksesta jossa Deadlyä pidettiin koe-eläimenä. Hetken päästä tämän rikkoo kun Deadly syöksyy Jeromea kohti ja Jerome säntää juoksuun kohti kalliota. Se juoksee sisälle kiviröykkiötä ja Deadly perässä. Jerome juoksee ohi kuolleen Smithin ja jatkaa yhä juoksemista.

***
lumen keskellä, pienessä vajassa

Gin (Hopeanuoli), Akame (Punasilmä) ja John viettävät yöllistä lepoaan vajassa kun ulkoa kuuluu ääniä ja koirat havahtuvat.
Tuntematon koira raottaa vajan ovea mutta nähdessään kolme koiraa tämä säntää pakoon ja Akame syöksyy tämän perään pysäyttäen koiran.

***
lumisilla vuorilla

Ginille, Akamelle ja Johnille ruokaa tuonut koira pysäytetään viiden muun koiran toimesta. Koirat juttelevat jonkun aikaa, kun viisi muuta koiraa alkavat haastaa riitaa jolloin yksinäinen (todennäköisesti naaras) koira yrittää paeta mutta se pysäytetään. Silloin suurempikokoinen koira astuu paikalle. Se on Hiro. Hiro hyökkää koirien kimppuun ja repii yhdeltä tämän kivekset irti.

***
takaisin Gaiyon kalliolla

Deadly jatkaa Jeromen jahtaamista ja muut koirat syöksyvät tämän perään.
Jerome muistelee kolmea kumppaniaan ja kääntyy takaisin kohti Deadlyä. Deadlyn valmistautuessa hyökkäämään kohti Jeromea se ei huomaa kuinka kiiluvat silmät ilmestyvät sen taakse.
Weed, Kagetora ja Ken hyökkäävät Deadlyn kimppuun ja koira on hämmästynyt, jolloin Jerome jatkaa hyökkäystään kohti suurta koiraa. Hampaat paljastettuina tämä syöksyy kohti Deadlyä, suoraan tämän rintaan.
Deadly ulvoo tuskasta koirien repiessä tätä.
Se onnistuu kuitenkin saamaan muut irti itsestään paitsi Jeromen, joka yhä sinnikkäästi roikkuu Deadlyn rinnassa.

Mutta Deadly nappaa tämän selästä kiinni ja Weedin yrittäessä mennä apuun Ken estää tämän. Koirat tuijottavat järkyttyneinä ja avuttomina.
yhtäkkiä Deadly kuitenkin laskee irti Jeromesta ja kaatuu vedet silmissä maahan, Jeromen yhä roikkuessa kiinni Deadlyn rintakehässä.

***
vuorilla

Hidetoshi ja Dai-Suke tarpovat lumihangessa, Dai-Suken puristaessa joustaan ja muistellessa Giniä (Hopeanuolta) ja AkakaBootoa. Hän myös muistaa kuinka pieni pentu juoksi ystävänsä kanssa pois oltuaan hänen luonaan hoidossa saamiensa pahojen luodeista tulleiden haavojen takia. Hän on varma että se pieni pentu on Ginin pentu.
Silloin Dai-Suke huomaa jotain ja syöksyy alas joelle. Joessa makaa hukkunut koira, jonka Dai-Suke raahaa rannalle. Sen jälkeen he jatkavat matkaa ylös vuorelle.

***
Gaiyossa

Deadly kierähtää maassa niin että saa jälleen otteen Jeromesta. Nyt kaikki koirat syöksyvät apuun. Deadly onnistuu kuitenkan torjumaan nämä vaikkakin makaa verisenä maassa Jeromen kanssa. Yhtäkkiä Deadly syöksyy hyökkäykseen..

***

Dai-Suke ja Hidetoshi löytävät yhä enemmän kuolleita koiria mitä ylemmäs pääsevät. He ovat saapuneet samaisen kiviröykkiön toiselle puolelle millä Deadly ja koirat taistelevat ja he kuulevat selviä taistelun ääniä. Mennessään lähemmäksi he näkevät kuinka suuri koira riuhtoo verisenä, muiden koirien hyökätessä tämän kimppuun ja repiessä tätä.
Hidetoshi lataa kiväärinsä ja ampuu ilmaan.
Koirat havahtuvat ja Deadly syöksyy pakoon Jeromen roikkuessa tässä yhä kiinni. Mutta lauma lähtee tämän perään ja piirittää Deadlyn. Hidetoshi valmistautuu ampumaan, mutta Dai-Suke estää tämän.
Ken yrittää vetää Jeromea irti Deadlystä ja Weed hyökkää Deadlyn korvaan kiinni.
Silloin Dai-Suke virittää jousensa ja valmistautuu ampumaan muistellen taistelua AkakaBootoa vastaan. Dai-Suke tähtää ja silloin Deadly nappaa Kagetoran suuhunsa, jolloin Ken ja GB hyppäävät auttamaan.
Dai-Suke ei voi ampua...
Mutta Jerome puree kaikin voimin Deadlyä joka saa sen päästämään irti Kagetorasta ja Ken saa vedettyä tämän turvaan. Deadly puolestaan kaatuu tuskaisena maahan, mutta on pian taas tapansa mukaan pystyssä ja Jerome hampaissaan. Vaikka Deadly vetää tätä irti itsestään, yrittää koira viimeisin voimin pitää kiinni ja repii samalla Deadlyn lihaksia.
Kukaan ei silti jaksa ikuisesti ja niinpä Deadly onnistuu saamaan Jeromen otteen hellittämään ja riuhtoo tätä ilmassa.

Jerome muistelee ystäviään, kumppaneitaan jotka ovat kaikki kuolleet. Silloin villikoirat lähtevät hyökkäämään mutta Dai-Suke ampuu ja nuoli ostuu Deadlyn jalkaan. Koira raivostuu ja tipahtaa Jerome suussaan kuilun reunalle, pitäen kiinni yhdellä tassulla. Kuitenkin hetimiten Deadlyn ote hellittää ja koirat syöksyvät kuiluun. Weed yrittää hypätä perässä mutta Ken heittää tämän hännästä taakseen. Deadly kuitenkin iskee kyntensä kallioon ja saa vauhdin pysäytetyksi.
Koirat katsovat avuttomina kuilun reunalta. Ja Hidetoshi sekä Dai-Suke juttelevat keskenään. Deadly alkaa myös samalla kiipeämään reunamaa pitkin ylös. Vihdoin Deadly saa voimaa ja ponnistaa kielekkeen reunalle, sylkäisten Jeromen suustaan kuiluun.
Weed ja Kagetora puolestaan hyppäävät Deadlyä kohti ja puskevat tätä takaisin kuiluun, mutta Deadly pistää vastaan. Jolloin myös Ken joukkoineen rientää apuun.


~~Volume 5 loppu~~